The Lodge

Wanneer u de investering doet om met een team een dag buiten de normale werkomgeving te zijn dan wilt u dat alles goed verloopt en goed wordt verzorgd. Door onze kleinschaligheid, professionele achtergrond en inspirerende omgeving bieden wij een ontspannen vergaderlocatie met persoonlijke aandacht en kwaliteit. Daarnaast is onze huisgemaakte lunch geheel vers bereid, gevarieerd, zover mogelijk biologisch en op het seizoen afgestemd. Buitenlucht maakt tenslotte hongerig!

Inn The Woods biedt één vergaderruimte, The Lodge, op een particulier landgoed, centraal gelegen op de Utrechtse Heuvelrug in het Amerongse Bos. In een vrijstaand gebouw, The Lodge is 60m2 groot, geschikt voor gezelschappen tot 14 personen en is exclusief voor u beschikbaar voor vergaderingen, coaching, workshops, trainingen, heisessie en andere bijeenkomsten. Voorzien van airconditioning, binnenhaard, eigen parkeer gelegenheid, overdekte veranda en een groot zonneterras met vuurplaats. Door het robuuste karakter van de vergadertafels kunnen deze niet worden verplaatst in de ruimte.

Tarieven voor huur van The Lodge (exclusief BTW)

Huur The Lodge: €695,- p.d.
U huurt de ruimte met eigen veranda en terras geheel voor uzelf er zijn dus geen andere groepen. De daghuur is inclusief wifi (glasvezel), 58″ Android TV als presentatie scherm, bluetooth Bose speaker, whiteboard, flipover en stationary. De vergadertafels kunnen niet worden verplaatst. The Lodge heeft voldoende eigen parkeerplaatsen en beschikt verder over airconditioning en een sfeervolle binnenhaard verwerkt in de tafel.

Vergader arrangement: € 20,- p.p.
Tijdens de dag is er verse koffie, thee, muntwater, een goed gevulde koelkast met diverse frisdranken en vers fruit beschikbaar. Daarnaast worden er bij aankomst en gedurende uw bijeenkomst verschillende lekkernijen geserveerd. In de middag verzorgen we naast verse koffie en thee (met verse munt, gember en citroen) een warme (of juiste verfrissende) snack aangepast naar het seizoen/weer.

Lunch arrangement: € 25,- p.p.
De liefde gaat door de maag en wij onderscheiden ons graag door onze gevarieerde en originele lunch. Onze geheel huisgemaakte en versbereide lunch bestaat uit een combinatie van verse seizoens-soep(en), diverse soorten versgebakken brood met luxe beleg, wraps, groene salade, fruitsalade en verse sap(pen). Wij bieden altijd vegetarische keuzes en houden waar mogelijk rekening met eventuele allergieën.

Geinteresseerd? Voor meer informatie en beschikbaarheid van The Lodge neem direct contact met ons op voor meer informatie.

Volg ons op Facebook of Instagram voor de laatste updates!

Meer foto’s op Instagram: @vergadereninhetbos