Teambuilding

Ons 6 hectare grote perceel midden in de natuur is naast een wandeling over de heidevelden en door de bossen, ook zeer geschikt voor verschillende teambuilding activiteiten, varierend van schapendrijven, (blind) boogschieten, roofvogelshow tot aan zeepkistenbouwen. Daarnaast zijn er ook diverse mogelijkheden in de buurt, voor meer informatie neem contact met ons op!

  • Boswandeling, het zou zonde zijn om niet van onze omgeving te genieten, vanuit de vergaderruimte loop je zo het Amerongse Bos in. Er liggen verschillende routes klaar in de vergaderruimte varierend van 30 tot 45 minuten.
  • Teambuilding bij Inn The Woods; bij ons in het weiland is het mogelijk om een buiten activiteit te doen; vraag ons naar de mogelijkheden of neem een kijkje bij BuitenEvents.
  • Ga op pad met de stoere Fat Max E-step, vanaf onze locatie maak je met een instructeur van Expert in Actie een mooie tocht in de omgeving door de prachtige natuur van de Utrechtse Heuvelrug. Een unieke beleving! (vanaf 10 personen).
  • Mogelijkheden in de buurt:
    Escaperoom / Bijlwerpen, een team activiteit die je niet snel vergeet! Door de centale ligging in Veenendaal makkelijk te combineren met een afsluitend groepsdiner.