Vergaderen

Vergaderen in het bos of vergaderen op de hei ? Bij Inn The Woods kan het allebei! Geheel privé, kleinschalig, in de natuur en centraal gelegen vindt je onze bijzondere vergaderruimte in het Amerongse bos.

Wanneer u de investering doet om met een team een dag buiten de normale werkomgeving te zijn dan wilt u dat alles goed verloopt en goed is verzorgd. Door onze kleinschaligheid, professionele benadering en inspirerende omgeving bieden wij een ontspannen vergaderlocatie met persoonlijke aandacht en kwaliteit. Daarnaast is onze huisgemaakte lunch geheel vers bereid, gevarieerd, zover mogelijk biologisch en op het seizoen afgestemd. Buitenlucht maakt tenslotte hongerig!

Inn The Woods biedt één vergaderruimte, The Lodge, op een particulier landgoed, centraal gelegen op de Utrechtse Heuvelrug in het Amerongse Bos. In een vrijstaand gebouw, The Lodge is 60m2 groot, geschikt voor gezelschappen tot 14 personen en is exclusief voor u beschikbaar voor vergaderingen, coaching, workshops, trainingen, heisessie en andere bijeenkomsten. Voorzien van airconditioning, binnenhaard, eigen parkeer gelegenheid, overdekte veranda en een groot zonneterras met vuurplaats. Door het robuuste karakter van de vergadertafels kunnen deze niet worden verplaatst in de ruimte.

Tarieven voor huur van The Lodge (exclusief BTW)

Huur The Lodge: €650.00 p.d.
U huurt de ruimte met eigen veranda en terras geheel voor uzelf er zijn dus geen andere groepen. De daghuur is inclusief wifi (glasvezel), 58″ Android TV als presentatie scherm, bluetooth Bose speaker, whiteboard, flipover en stationary. De vergadertafels kunnen niet worden verplaatst. The Lodge heeft voldoende eigen parkeerplaatsen en beschikt verder over airconditioning en een sfeervolle binnenhaard verwerkt in de tafel.

Vergader arrangement: € 20.00 p.p.
Dit is inclusief verse koffie, thee, muntwater, diverse frisdranken, vers fruit en verschillende lekkernijen bij aankomst en gedurende uw bijeenkomst. In de middag verzorgen wij een warme (of juiste verfrissende) snack aangepast naar het seizoen/weer.

Lunch arrangement: € 22,50 p.p.
Onze gevarieerde geheel huisgemaakte en versbereide lunch bestaat uit een combinatie van sandwiches van diverse soorten versgebakken brood met luxe beleg, wraps, biologische melk, karnemelk, vers fruitsap, salade, fruitsalade, huisgemaakte verse soep(en) en mogelijk andere (warme) snacks.

Check hier onze agenda voor de beschikbaarheid van The Lodge en neem direct contact met ons op voor meer informatie.

Volg ons op Facebook of Instagram voor de laatste updates!

Meer foto’s op Instagram: @vergadereninhetbos

Teamactiviteiten – Teambuilding

Onze 6 hectare grote locatie midden in de natuur is naast een wandeling over de heidevelden en door de bossen, ook zeer geschikt voor verschillende teambuilding activiteiten, varierend van schapendrijven, boogschieten, roofvogelshow tot aan zeepkistenbouwen! Daarnaast zijn er ook diverse mogelijkheden in de buurt, voor meer informatie neem contact met ons op!

  • Boswandeling, het zou zonde zijn om niet van onze omgeving te genieten, vanuit de vergaderruimte loop je zo het Amerongse Bos in. Er liggen verschillende routes klaar in de vergaderruimte varierend van 30 tot 45 minuten.
  • Schapendrijven, bij ons in het weiland of op locatie is het mogelijk om een workshop schapenhoeden met enthousiaste Herder Daniel en zijn schapen te volgen. Samenwerken is de sleutel!
  • Outdoorpark Overberg, bij het nabijgelegen outdoorpark zijn verschillende teambuildingactiviteiten mogelijk.
  • Escaperoom / Bijlwerpen, een team activiteit die je niet snel vergeet! Door de centale ligging in Veenendaal makkelijk te combineren met een afsluitend groepsdiner.
  • Boerengolf De Voskuilen, lekker de gezonde buitenlucht opsnuiven in het nabijgelegen Renswoude tijdens een rondje boerengolf. Ook mogelijk om na afloop te BBQ-en.