The Hideaway

In mei 2020 geopend! In een vrijstaand gebouw aan de oostkant van het landgoed hebben we een tweede luxe suite geopend in geheel eigen stijl. Bij aankomst parkeer je op je eigen parkeerplaats onder de oude kersenboom. Via een buitentrap kom je in dit sfeervolle verblijf met zit/eetkamer met bar en een stoere tafel met ingebouwde haard. De pantry heeft een goed gevulde minibar, Nespresso apparaat en luxe thee mogelijkheden. De en suite slaapkamer heeft een heerlijk ruim boxspring bed en tweede zitje. Vervolgens kom je in de ruime badkamer met wastafel en rainshower. The Hideaway heeft in iedere ruimte een fenomenaal uitzicht over bos, heide en landerijen en heeft air conditioning. In de ochtend wordt ons unieke ‘a la carte’ ontbijt tot voor de deur gebracht en kan je dit in alle rust en privacy omringd door natuur binnen of buiten eten.

De begane grond van het gebouw wordt ook verhuurd voor vergaderingen (The Lodge), maar dit gebeurd nooit tegelijkertijd zodat je in alle privacy kunt genieten van je verblijf en ook gebruik kan maken van het op het zuiden gelegen grote zonneterras met picknicktafels, het zitje bij de vuurschaal en de veranda met loungebank! Dit betekent echter wel dat de beschikbaarheid voor dit vertrek beperkt is en op basis van geboekte vergaderingen per week wordt aangepast.

Reserveer

Enthousiast geworden? Een overnachting in The Hideaway kost €145 per nacht inclusief ontbijt en toeristenbelasting. Over het algemeen hanteren we een minimum verblijf van 2 nachten. Voor reserveringen of beschikbaarheid kunt u hier terecht, of benader ons direct. In overleg is het mogelijk om een maaltijd te reserveren, kijk bij onze extra’s!