The Suite

The Suite is gelegen aan de westkant van ons landhuis met zicht over de landerijen. Deze comfortabele accommodatie heeft een eigen ingang, een pantry met goed gevulde minibar, Nespresso en thee mogelijkheden, hal met toeristische informatie, ruime badkamer met ligbad en aparte douche. De woon/slaapkamer is voorzien van vloerverwarming (en koeling), heeft een heerlijk ruim boxspring bed en openslaande deuren die leiden naar meerdere privé terrassen voorzien van lage stoelen, picknicktafel en vuurschaal. Even geen zin meer in natuur? The Suite heeft diverse spelletjes, een Bose bluetooth speaker en TV met Netflix.

Vanuit de kamer loop je zo de landerijen over waar diverse zitjes zijn of het Amerongse Bos in met diverse wandelroutes. Wat is er mooier om aan het eind van de dag bij het kampvuur de geluiden van de natuur om je heen te horen of in de privacy van je eigen suite luxueus te ontbijten met reetjes op de achtergrond?

Reserveer

Enthousiast geworden? Een overnachting in The Suite kost €150 per nacht inclusief ontbijt en toeristenbelasting. Wij hanteren we een minimum verblijf van 2 nachten. Voor reserveringen of beschikbaarheid kunt u hier terecht, of benader ons direct. In overleg is het mogelijk om een maaltijd te reserveren, kijk bij onze extra’s!