Reserveer

Enthousiast geworden? Een overnachting in The Suite of The Hideaway kost vanaf €170 per nacht (inclusief ontbijt, BTW en toeristenbelasting) en wij hanteren een minimum verblijf van 2 nachten. Wij werken op basis van vooruitbetaling, het is mogelijk om kosteloos te annuleren tot 2 weken voor aankomst en kosteloos om te boeken tot een week voor aankomst. Indien andere situaties zich voordoen, streven we ernaar om met onze gasten een goede uitkomst te vinden. Onze verblijven zijn niet geschikt voor kinderen.

Check-in tussen 16.00 en 19.00uur (let op voor The Hideaway kan dit afwijkend zijn)
Check-out tot 11.00uur

Voor reserveringen kunt u ons direct benaderen of hieronder de beschikbaarheid checken via bedandbreakfast.nl. Door de grote belangstelling in onze accommodaties is de beschikbaarheid echter beperkt. Voor last minute wijzigingen in onze beschikbaarheid kunt u ons het beste volgen op Facebook en Instagram waar we vrijgekomen data zullen plaatsen.  Wilt u verder dan een jaar vooruit boeken dan kunt ons mailen.

Aangezien The Hideaway boven onze vergaderruimte The Lodge ligt en deze niet tegelijkertijd met een vergadering wordt verhuurd is de beschikbaarheid vaak beperkt en wordt wekelijks aangepast. Bel of mail ons al u een bepaalde periode wilt checken of in optie wilt nemen zodat we u van te voren kunnen laten weten wanneer deze ruimte vrijkomt.