Proeverij tussen Bos en Hei

Bij het geluid van het knisperende grind van de oprijlaan vertraagd alles even, omringd door natuur is de buitenwereld ineens ver weg en komt ontspanning er voor in plaats. Net aangekomen is er soms weinig zin om nog weg te gaan om een restaurant te zoeken. Ondanks een ruime keuze aan verschillende soorten restaurants, hebben we gemerkt dat veel van onze gasten het heerlijk vinden om niets meer te hoeven en lekker te worden verzorgd met onze private dining mogelijkheid op de dag van aankomst.

Wij houden zelf erg van borrelen, koken (en eten!) en bieden onze gasten naast de goed gevulde koelkast (frisdranken, bieren en zelf gekeurde wijnen tegen kostprijs) en het heerlijke a la carte ontbijt de mogelijkheid om geheel privé op je eigen terras of in je eigen suite te kunnen dineren. Ideaal op de avond van aankomst en inmiddels uitgebreid getest door onze gasten! Om lekker samen de hele avond te borrelen hebben we een combinatie van verschillende gerechtjes samengesteld. Geserveerd met zelfgebakken brood en zelfgemaakte soep krijg je een ruime selectie van boerenkaas, vers gesneden vleeswaren, noten, zuidvruchten, verschillende dips en naar gelang het seizoen een aantal koude en warme gerechten waaronder onze mini kroketjes. Maag en avondvullend! Mocht je vegetarisch eten laat het ons weten en we passen de gerechtjes aan. De kosten van de Proeverij zijn €25,- per persoon en we serveren het rond 19.00 uur.

Indien de horeca gesloten is vanwege Covid restricties bieden wij (in overleg) ook de mogelijkheid om op andere avonden een diner voor twee te reserveren wat tot aan de deur wordt geserveerd door ons. Onze succesnummers zijn o.a. paddenstoelenrisotto, diverse stoofvlees gerechten, Luikse gehaktballetjes, maar we houden van variatie dus we houden de keuze graag als verrassing!