Eat In

Bij het geluid van het knisperende grind van de oprijlaan vertraagd alles even, omringd door natuur is de buitenwereld ineens ver weg en komt ontspanning er voor in plaats. Net aangekomen is er soms weinig zin om nog weg te gaan om een restaurant te zoeken. Ondanks een ruime keuze aan verschillende soorten restaurants, hebben we gemerkt dat onze gasten het heerlijk vinden om niets meer te hoeven en lekker te worden verzorgd.

Wij houden zelf erg van borrelen, koken (en eten!) en bieden onze gasten naast de goed gevulde minibar (frisdranken, bieren en zelf gekeurde wijnen) de volgende private dining mogelijkheden aan om op je eigen terras of je appartement te kunnen gebruiken. Graag horen we wel enige dagen van te voren of je hiervan gebruik wilt maken.

Tapas Inn The Woods

Ideaal op de avond van aankomst en inmiddels uitgebreid getest door onze gasten! Om lekker samen de hele avond te borrelen hebben we deze combinatie van verschillende gerechtjes samengesteld. Geserveerd met zelfgebakken brood krijg je een goed gevulde selectie van kaas, charcuterie, noten, zuidvruchten, snacks en verschillende dips. Er zitten hier ook warme gerechten bij, maag en avondvullend! Mocht je vegetarisch eten laat het ons weten en we passen de gerechtjes aan. De kosten van de tapas zijn €20,- per persoon en we serveren het rond 19.00 uur.

Diner voor twee

Wij bieden de gasten die meerdere nachten bij ons verblijven de mogelijkheid om bij ons een verrassingsdiner voor de avond te reserveren. In overleg kunnen we mogelijke dieetwensen bespreken en daar onze maaltijden op aanpassen.

Chris houdt van koken en Vera van eten, waardoor we over de jaren een bijzonder verzameling hebben opgebouwd van (h)eerlijke feel good gerechten, onze succesnummers! Het blijft een verrassing maar je kunt hierbij denken aan traybakes, overheerlijk stoofvlees, Luikse gehaktballetjes, vegetarische couscous of paddenstoelenrisotto. Tot slot een heerlijk dessert.

De kosten van het diner zijn €20,- per persoon en het wordt rond 19.00 uur geserveerd.