B&B

Verwen jezelf met de luxe van een eigen landgoed! Centraal in Nederland gelegen, verwijderd van de doorgaande weg en omringd door bos en heide waan je je ver van de bewoonde wereld. Inn The Woods is een bijzondere plek die rust, ruimte en privacy combineert met een 5 sterren service voor romantici, rustzoekers of natuurliefhebbers. Onze luxueuze B&B is bekroond met 5 tulpen door bedandbreakfast.nl en in 2021 verkozen tot beste B&B van Nederland binnen deze categorie!

We beschikken over twee aparte luxe accommodaties, beiden geschikt voor twee personen met ieder een eigen ingang: The Suite, een luxe suite gelegenĀ in het hoofdgebouw en The Hideaway, een stoer appartement in een bijgebouw, wat ook wordt verhuurd voor vergaderingen (nooit tegelijkertijd). Ons bijzondere ‘a la carte’ ontbijt wordt tot aan de deur bezorgd zodat je het in de rust en privacy van je eigen eettafel binnen of buiten kan eten. Er is geen keuken aanwezig, beide verblijven beschikken wel over een goed gevulde koelkast met diverse bieren en zorgvuldig geselecteerde wijnen. Verder een Nespresso apparaat voorzien van verschillende smaken koffie, melk opschuimer en een waterkoker met ruime keuze aan thee.

Onze beide verblijven beschikken over heerlijke boxspring bedden met hoge kwaliteit beddengoed, badjassen, luxe toiletartikelen, Android TV met Netflix, Bose bluetooth speakers en eigen eettafel en relaxte stoelen bij de romantische binnenhaard. Heerlijk! Buiten heb je beschikking over een eigen terras en stoere vuurschaal om ’s avonds bij een knisperend vuur op schapenvellen naar de geluiden van de natuur te kunnen luisteren (of elkaar). Het is bij ons nog echt donker waardoor je de sterren goed kan zien! Ons verblijf The Suite beschikt nu over een houtgestookte hot tub, echt fantastisch om samen te onthaasten!

Onze algemene voorwaarden kunt hier u downloaden.