Meet

Kom vergaderen in het bos! @vergadereninhetbos

Covid 19 maatregelen

We houden de ontwikkelingen rond het Coronavirus nauwlettend in de gaten en volgen de richtlijnen van het RIVM en de GGD. Ons streven blijft om onze gasten te ontzorgen en wij blijven onze gasten verwelkomen op ons prachtige landgoed. Graag wijzen we u op het volgende:

  • Wij verwelkomen je met open armen en een glimlach, we schudden echter geen handen en bewaren de aanbevolen afstand van circa 1,5 meter.
  • Wij zijn ons altijd bewust van hygiëne en besteden nu extra aandacht aan de schoonmaak van alle mogelijke contactpunten (handvaten, deurkrukken, lichtknopjes).
  • In de vergaderruimte is ontsmettende handzeep aanwezig, wij verzoeken onze bezoekers om deze bij binnenkomst, vertrek en voor en na het toiletbezoek te gebruiken.
  • Onze vergadergelegenheid wordt exclusief door u geboekt, heeft een eigen ingang en eigen toilet.
  • Voor vergaderingen aan onze 1,50m brede vergadertafel zijn bijeenkomsten van 8 tot 10 personen mogelijk, ruim binnen de richtlijn van 5m2 per persoon.
  • Onze vergaderfaciliteit The Lodge biedt ook de mogelijkheid om bij mooi weer buiten in de open lucht te vergaderen.
  • Ons landgoed van 6 ha, biedt volop ruimte en gelegenheid om in rust te kunnen verpozen, vanuit ons terrein loopt u zo het Amerongse Bos in met brede wandelpaden.

De gezondheid van onze gasten en onszelf heeft vanzelfsprekend de hoogste prioriteit. Wij verzoeken gasten die klachten van neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts hebben, geen risico te nemen en thuis te blijven.

The Lodge is een vrijstaand gebouw op ons particuliere landgoed aan het Amerongse bos. Deze recent verbouwde prive ruimte is normaliter geschikt voor gezelschappen tot 14 personen en kan exclusief worden geboekt voor vergaderingen, coaching, workshops, trainingen en andere bijeenkomsten. Voorzien van airconditioning, twee sfeervolle haarden, eigen parkeer gelegenheid en een groot zonneterras met vuurplaats. Onze locatie midden in de natuur is naast een wandeling over de heidevelden en door de bossen, ook zeer geschikt voor verschillende teambuilding activiteiten! Meer weten? Neem contact met ons op!

Tarieven voor huur van The Lodge (exclusief BTW):

Dagdeel (4uur)€ 375
Hele dag (8uur)€ 600
Toeslag avond (tot 21.00uur)€ 150

The Lodge heeft voldoende eigen parkeerplaatsen en de huur is inclusief gratis wifi (glasvezel), presentatie scherm, bluetooth Bose speaker, whiteboard, flipover en stationary.

Vergader arrangement: € 17,50,- p.p.
Dit is inclusief verse koffie, thee, muntwater, diverse frisdranken, vers fruit en verschillende lekkernijen bij aankomst en gedurende het hele verblijf. In de middag verzorgen wij een warme (of juiste verfrissende) snack aangepast naar het seizoen/weer.

Lunch arrangement: € 20,00,- p.p.
Onze gevarieerde huisgemaakte lunch bestaat onder andere uit sandwiches van versgebakken brood met luxe beleg, biologische melk, karnemelk, verse jus, fruitsap, fruitsalade, huisgemaakte verse soep(en) en diverse andere (warme) snacks.

Bekijk de beschikbaarheid van The Lodge in de kalender.

Volg ons op Facebook of Instagram voor de laatste updates!