Meet

Kom vergaderen in het bos! @vergadereninhetbos

Ter attentie: Covid 19

  • Wij blijven ons bewust van hygiëne en besteden extra aandacht aan de schoonmaak van alle mogelijke contactpunten (handvaten, deurkrukken, lichtknopjes).
  • In de vergaderruimte is ontsmettende handzeep aanwezig, wij verzoeken onze bezoekers om deze bij binnenkomst, vertrek en voor en na het toiletbezoek te gebruiken.
  • Onze vergadergelegenheid is geen publieke plek en wordt exclusief door u geboekt, heeft een eigen ingang en eigen toilet.
  • Voor vergaderingen aan onze 1,50m brede vergadertafel zijn bijeenkomsten van 8 tot 10 personen mogelijk op 1,50m afstand. De maximale capaciteit van de vergaderruimte is 12 tot 14 personen..
  • Onze vergaderfaciliteit The Lodge biedt ook de mogelijkheid om bij mooi weer buiten in de open lucht te vergaderen.
  • Ons landgoed van 6 ha, biedt volop ruimte en gelegenheid om in rust te kunnen verpozen, vanuit ons terrein loopt u zo het Amerongse Bos in met brede wandelpaden.

The Lodge is een vrijstaand gebouw op ons particuliere landgoed aan het Amerongse bos. Deze recent verbouwde prive ruimte is geschikt voor gezelschappen tot 14 personen en kan exclusief worden geboekt voor vergaderingen, coaching, workshops, trainingen en andere bijeenkomsten. Voorzien van airconditioning, twee sfeervolle haarden, eigen parkeer gelegenheid en een groot zonneterras met vuurplaats. Door het robuuste karakter van de vergadertafels kunnen deze niet worden verplaatst. Onze locatie midden in de natuur is naast een wandeling over de heidevelden en door de bossen, ook zeer geschikt voor verschillende teambuilding activiteiten, varierend van schapendrijven, boogschieten tot aan zeepkistenbouwen! Meer weten? Neem contact met ons op!

Tarieven voor huur van The Lodge (exclusief BTW):

Dagdeel (4uur)€ 375
Hele dag (8uur)€ 600
Toeslag avond (tot 21.00uur)€ 150

The Lodge heeft voldoende eigen parkeerplaatsen en de huur is inclusief gratis wifi (glasvezel), presentatie scherm, bluetooth Bose speaker, whiteboard, flipover en stationary.

Vergader arrangement: € 17,50,- p.p.
Dit is inclusief verse koffie, thee, muntwater, diverse frisdranken, vers fruit en verschillende lekkernijen bij aankomst en gedurende het hele verblijf. In de middag verzorgen wij een warme (of juiste verfrissende) snack aangepast naar het seizoen/weer.

Lunch arrangement: € 20,00,- p.p.
Onze gevarieerde huisgemaakte lunch bestaat onder andere uit sandwiches van versgebakken brood met luxe beleg, biologische melk, karnemelk, verse jus, fruitsap, fruitsalade, huisgemaakte verse soep(en) en diverse andere (warme) snacks.

Bekijk de beschikbaarheid van The Lodge in de kalender.

Volg ons op Facebook of Instagram voor de laatste updates!