The Hideaway.

In mei 2020 geopend! In een vrijstaand gebouw aan de oostkant van het landgoed hebben we een tweede luxe suite geopend in geheel eigen stijl. Bij aankomst parkeer je op je eigen parkeerplaats onder de oude kersenboom. Via een buitentrap kom je in dit sfeervolle verblijf met zit/eetkamer met bar en een stoere tafel met ingebouwde haard. De pantry heeft een goed gevulde minibar en koffie/thee mogelijkheden. De en suite slaapkamer heeft een heerlijk boxspring bed en tweede zitje. Vervolgens kom je in de ruime badkamer met wastafel en rainshower. The Hideaway heeft in iedere ruimte een fenomenaal uitzicht over bos, heide en landerijen. In de ochtend wordt ons unieke ‘a la carte’ ontbijt tot voor de deur gebracht en kan je dit in alle rust en privacy omringd door natuur binnen of buiten eten.

De begane grond van het gebouw wordt ook verhuurd voor vergaderingen (The Lodge), maar dit gebeurd nooit tegelijkertijd zodat je in alle privacy kunt genieten van je verblijf en gebruik kan maken van het grote zonneterras met picknicktafels, het zitje bij de vuurschaal en de veranda met loungebank! Dit betekent echter wel dat de beschikbaarheid voor dit vertrek vanaf september 2020 beperkt is tot de zaterdagen en op basis van geboekte vergaderingen per week wordt aangepast.

Reserveer

Enthousiast geworden? Een overnachting in The Hideaway kost €145 voor één nacht inclusief ontbijt en toeristenbelasting. Indien u langer blijft dan één nacht krijgt u een korting van €5 per nacht en langer dan twee nachten een korting van €10 per nacht. In het weekend en vakanties hanteren we meestal een minimaal verblijf van 2 nachten. Voor reserveringen of beschikbaarheid kunt u hier terecht, of benader ons direct. Indien gewenst is het mogelijk om een maaltijd op de kamer te reserveren, kijk bij onze extra’s!