Eat In.

Bij het geluid van het knisperende grind van de oprijlaan vertraagd alles even, omringd door natuur is de buitenwereld ineens ver weg en komt ontspanning er voor in plaats. Net aangekomen is er soms weinig zin om nog weg te gaan om een restaurant te zoeken. Ondanks een ruime keuze aan verschillende soorten restaurants, hebben we gemerkt dat onze gasten het heerlijk vinden om niets meer te hoeven en lekker te worden verzorgd.

Wij houden zelf erg van borrelen, koken (en eten!) en bieden onze gasten naast de goed gevulde minibar (fris, bier en diverse wijnen) de mogelijkheid om op de dag van aankomst op de kamer te kunnen eten. Graag horen we wel enige dagen van te voren of je gebruik wilt maken van Tapas Inn The Woods.

Tapas Inn The Woods

Ideaal op de avond van aankomst! Om uitgebreid te borrelen hebben we deze combinatie van verschillende gerechtjes om samen van te snacken. Geserveerd met warm brood krijg je een selectie van kaas, charcuterie, verschillende mediteraanse gerechtjes, tapas en dips, Mocht je vegetarisch zijn laat het ons weten en we passen de gerechtjes aan. De kosten van de tapas zijn €17,50 per persoon

Maaltijd van het huis

Wij bieden we gasten die meerdere nachten bij ons verblijven de mogelijkheid om bij ons een maaltijd voor de avond te reserveren. In overleg kunnen we mogelijke dieetwensen bespreken en daar onze maaltijden op aanpassen.

Chris houdt van koken en Vera van eten, en zo we hebben reeds enige jaren van oefening in het koken van (h)eerlijke gerechten. Je kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld een traybake met gegrilde groenten en aardappeltjes uit de oven, Luikse gehaktballetjes, bijzonder lekkere couscous of paddenstoelenrisotto.

De kosten van de maaltijd van het huis zijn €17,50 per persoon en worden rond de klok van 7 geserveerd.