About us

Wij zijn Vera en Chris, jullie gastvrouw en gastheer bij Inn The Woods, gelegen op ons Landgoed Nieuw Amerongen. Na een internationale carriere met vele reizen kregen we de mogelijkheid onze levens te veranderen en een plek te zoeken waar we niet alleen tijdens de vakanties, maar elke dag van de natuur en buitenlucht kunnen genieten.

Sinds September 2015 zijn wij de eigenaars van deze bijzondere locatie op de Utrechtse Heuvelrug waar wij na een grote verbouwing het plezier hebben om te kunnen wonen midden tussen de natuur van bos en heide. Te groot en te mooi om alleen voor ons zelf te houden, hebben we in 2019 Inn The Woods opgezet als een kleinschalig resort met vergadermogelijkheid en twee B&B accommodaties. Wij bieden onze gasten rust, ruimte en privacy gecombineerd met een vijf sterren service om even helemaal weg te zijn.

Ons doel is om onze gasten te verrassen en te ontzorgen, van het moment van boeken tot aan de checkout. Graag tot ziens op de Utrechtse Heuvelrug bij Inn The Woods!

Vera en Chris