Eat In

Bij het geluid van het knisperende grind van de oprijlaan vertraagd alles even, omringd door natuur is de buitenwereld ineens ver weg en komt ontspanning er voor in plaats. Net aangekomen is er soms weinig zin om nog weg te gaan om een restaurant te zoeken. Ondanks een ruime keuze aan verschillende soorten restaurants, hebben we gemerkt dat onze gasten het heerlijk vinden om niets meer te hoeven en lekker te worden verzorgd. Wij houden zelf erg van borrelen, koken (en eten!) en bieden onze gasten naast de goed gevulde minibar (fris, bier en diverse wijnen) keuze uit de volgende mogelijkheden om op de kamer te kunnen eten. Graag horen we wel enige dagen van te voren of je onderstaande menu’s wilt reserveren.

Tapas Inn The Woods

Voor degenen die uitgebreid willen borrelen hebben we deze combinatie van verschillende gerechtjes om samen van te snacken. Geserveerd met warm brood krijg je een selectie van kaas, charcuterie, rauwkost met humusdip diverse andere gerechtjes, Mocht je vegetarisch zijn laat het ons weten en we passen de gerechtjes aan. De kosten van de tapas zijn €15 per persoon

Pasta Inn The Woods

Dezelfde letters als tapas maar iets heel anders, een stoer bord landelijke pasta. Afhankelijk van je wensen (vegetarisch) bereiden we een schaal pasta voor twee personen geserveerd met een verse salade. Laat je verrassen door de keuze van de dag en wees eerlijk, everybody loves pasta! De kosten van de pasta zijn €17.50 per persoon.