Meet

Covid 19 maatregelen

We houden de ontwikkelingen rond het Coronavirus nauwlettend in de gaten en volgen de richtlijnen van het RIVM en de GGD. Ons streven blijft om onze gasten te ontzorgen en wij blijven onze gasten verwelkomen op ons prachtige landgoed. Graag wijzen we u op het volgende:

  • Wij verwelkomen je met open armen en een glimlach, we schudden echter geen handen en bewaren de aanbevolen afstand van circa 1,5 meter.
  • Wij zijn ons altijd bewust van hygiëne en besteden nu extra aandacht aan de schoonmaak van mogelijke contactpunten (handvaten, deurkrukken, lichtknopjes).
  • In de vergaderruimte is ontsmettende handzeep aanwezig, wij verzoeken onze bezoekers om deze bij binnenkomst, vertrek en voor en na het toiletbezoek te gebruik.
  • Onze vergadergelegenheid wordt exclusief door u geboekt, heeft een eigen ingang en eigen toilet.
  • Voor vergaderingen aan de 1,50m brede vergadertafel zijn afhankelijk van de opstelling bijeenkomsten van 6 tot 8 personen mogelijk, ruim binnen de richtlijn van 5m2 per persoon.
  • Onze vergaderfaciliteit The Lodge biedt ook de mogelijkheid om bij mooi weer buiten in de open lucht te vergaderen.
  • Ons landgoed van 6 ha, biedt volop ruimte en gelegenheid om in rust te kunnen verpozen, vanuit ons terrein loopt u zo het Amerongse Bos in met brede wandelpaden.
  • Vanwege de onzekerheid over mogelijke verdere maatregelen, hebben we onze annuleringsvoorwaarden gewijzigd tot volledige teruggave tot 2 dagen voor aankomst. Omboeken is altijd mogelijk.

De gezondheid van onze gasten en onszelf heeft vanzelfsprekend de hoogste prioriteit. Wij verzoeken gasten die klachten van neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts hebben, geen risico te nemen en thuis te blijven.

The Lodge is een vrijstaand gebouw op ons landgoed aan het Amerongse bos. Deze pas verbouwde ruimte is geschikt voor gezelschappen tot 14 personen en kan exclusief worden geboekt voor vergaderingen, coaching, workshops, trainingen en andere bijeenkomsten. Onze locatie midden in de natuur is ook zeer geschikt voor verschillende teambuilding activiteiten! Meer weten? Neem contact met ons op of neem een kijkje op onze pagina bij BuitenBusiness.

Tarieven voor huur van The Lodge (exclusief BTW):

Dagdeel (4uur)€275
Hele dag (8uur)€450

The Lodge heeft voldoende parkeerplaatsen voor de deur en de huur is inclusief gratis wifi, beamer, whiteboard, stationary.

Vergaderarrangement: € 15,- p.p.
Dit is inclusief verse koffie, thee, muntwater, frisdrank, fruit en verschillende lekkernijen gedurende het hele verblijf.

We bespreken graag de diverse mogelijkheden voor lunch en borrel arrangementen.
Bekijk de beschikbaarheid van The Lodge in de kalender.

Volg ons op Facebook of Instagram voor de laatste updates!